18.3.2014
Yritän saada tämänkin sivun kuosiin, sillä kuvavarastoistani löytyy tarpeeksi materiaalia uuteen osaan. En sitä silti vielä julkaise, sillä haluan ensin varmistua Järväkorvien jatkumisesta ja tämän sivun ulkoasusta. Nyt puuhastelen lähinnä SimsalaSims2 -sivuni parissa, mutta sää nähdä josko melko kiireisestä aikataulustani löytyisi joku rakonen Järviksillekin. Eipä tässä sen kummempaa, kivaa tiistaita kaikille!


Alhaisena ryömin taas tänne vuodatuksen puolelle. Mun oli tarkoitus jatkaa Järväkorvia bloggerin puolella, mutta koska jostain järjettömäksi käyneestä syystä unohdin käyttäjätunnukseni lisäksi myös salasanani, blogger sai luvan jäädä. Täällä siis ollaan taas, terve vain uudistunut vuodatus. En tiedä opinko koskaan käyttämään tätä, tai tiedä edes haluanko, sen verran kämäiseltä vaikutti ensivaikutelma admin-puolella.

Ehkäpä saan nostettua Järväkorvan syvältä suosta, jonne sen sain dumpattua kohtuu syvälle. Siksi tulevien osien ilmestymisajankohdat tulevat olemaan erittäin viitteellisiä, ja toivon, ettei se tule aiheuttamaan turhaa päänvaivaa kellekään, vähiten minulle.
Hieman omahyväisellä tuulella kun olen, päätänkin nyt lopettaa tällä erää tähän ja siirtyä kirjoittelemaan tulevia osia.